Σύγχρονες γαστρονομικές τεχνικές με χρήση βιολογικών προϊόντων (Sousvide, Pacojet, Σφαιροποίηση)

 chef cropped

 

Ημερομηνία: 29 Φεβρουαρίου 2016, 18:30

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγητής: Βασίλης Παρπουτζίδης, Executive Chef

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ

 

 

Career Days

Ημερομηνίες: 29 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2016, 10:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας

 

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ

01 Mar 2016

Διοίκηση κουζίνας

Ημερομηνία: 1 Μαρτίου 2016, 18:00

Τοποθεσία: MC Αθήνας

Εισηγητής: Μίλτος Καρούμπας, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ

01 Mar 2016

Αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων στη γαστρονομία & προώθηση τους στην Ελληνική και Διεθνή αγορά

Ημερομηνία: 1 Μαρτίου 2016, 18:30

ΤοποθεσίαΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγητής: Μανώλης Στράτος, Excecutive Chef

 

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ